Karakteranalyse

Karakteranalyse

voetafdruk

"Jouw karakter ligt verscholen in jouw tenen."

Het doel van tenen lezen is jou een spiegel voor te houden. Hierdoor kan ik aangeven wat jouw sterke en zwakke punten zijn en waarom je tegen bepaalde situaties in je leven aan loopt, op het gebied van werk, relaties en opvoeding.

De sterke en zwakkere kanten herkennen en benoemen kan ook helpen bij de bevordering van de gezondheid en zo nodig het herstel daarvan. Wanneer je als persoon in kwestie verandert, zal ook de stand van jouw tenen veranderen. 

Als karakteranalist zijn jouw voeten een “open boek”  voor mij. Met behulp van tenen lezen krijg ik inzicht in jouw karakter, jouw persoonlijkheid, gedrag en levenshouding. Als  karakteranalist geef ik geen waardeoordeel! Er bestaan geen goede of slechte tenen. Iemand is zoals hij/zij is en dat is goed!

 

Helaas kan ik vergroeide tenen van een patiënt met bijvoorbeeld reumatoïde artritis niet lezen.

"Met 13 weken tijdens de zwangerschap zijn de tenen al gevormd ( karakter)"

Kindervoetjes

Ook kindervoetjes kan ik lezen en al op jonge leeftijd aan de stand van de voetjes zien of uw kindje een volhouder, een creatief of misschien een gevoelig persoontje is.

Ook hooggevoeligheid en angsten kunnen worden geduid in de voetjes. Misschien is uw kindje wel ambitieus. Het hele karakter staat al beschreven in de voetjes.